Tijdens de corona-pandemie is er vaak weinig te beleven. Avonden thuis op de bank hangen en televisie kijken. Maar ook zonder deze pandemie heb je soms wel eens zin in een leuke activiteit, zonder daarvoor de deur uit te hoeven gaan. En wat kun je nou beter doen voor een gezellige vrienden- of vriendinnenavond dan met z’n allen een cocktail workshop volgen? Vanuit huis leer jij allerlei lekkere cocktails te maken in een online cocktail workshop!

Wat omvat een online cocktail workshop?

Het voornaamste voordeel van een online cocktail workshop: geen gedoe. Je hoeft geen research te doen voor recepten, niet naar de supermarkt voor vers fruit en andere ingrediënten en niet langs een drankenhandel voor de sterke drank. Het enige wat jij hoeft te doen is met één druk op de knop een online cocktail workshop te bestellen en alles wordt thuis geleverd. Dus dat betekent: gewoon lekker op de bank blijven zitten en de deur niet uit hoeven. Handig hè? Je kan zo’n workshop bijvoorbeeld bestellen bij Spirited Union. Zij sturen je niet alleen een pakket op, maar geven je ook een kijkje achter de schermen. De host vertelt jou live vanuit de distilleerderij alles over het werk van een distillateur en het maken van rum. Na deze leerzame ervaring pas je deze kennis meteen toe in het leukste deel van de online cocktail workshop: het maken van jouw eerste cocktail. Met het receptenboekje, de verse ingrediënten, de rum en de bijgeleverde cocktailshaker maak jij onder begeleiding een heerlijk drankje. En het blijft niet bij 1 drankje, je kan er zelfs drie per persoon maken! Alcoholvrije opties zijn ook mogelijk. 

Een leuke en leerzame avond!

Nadat jij en je vrienden de online cocktail workshop hebben gevolgd, heb je niet alleen veel geleerd maar je hebt ook gegarandeerd een avond vol plezier gehad. Je weet nu hoe je een lekkere cocktail moet shaken en je hebt een receptenboekje waar je later natuurlijk weer opnieuw mee aan de slag kunt! Er zijn vast nog andere vrienden of vriendinnen die staan te popelen om jouw cocktail te kunnen proeven. Dus: nodig ze uit bij jou thuis of raadt ze ook aan om een toffe online cocktail cursus te gaan volgen!